Neteja Bucal Mascotes

Consulta els nostres serveis de neteja bucal per a mascotes

La teva mascota comença a tenir mal alè? ¿Mostra brutícia entre les dents? Has detectat tosca en les seves peces dentals? 

Ha arribat el moment de realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, no només la fortalesa de les seves dents es veurà perjudicada, sinó també la salut de la resta del cos.

Als nostres centres veterinaris de Martorell i Pallejà t'oferim un tractament d'higiene bucal per a gossos i gats que els alleujarà de molèsties dentals i els ajudarà a prevenir malalties periodontals.

Realitza una neteja bucal a la teva mascota. 

T'ajudem a recuperar la seva salut i el teu somriure!

Per què té mal alè la meva mascota? 

El problema del mal alè o halitosi és molt comú en els nostres gossos i gats. Els principals factors que el provoquen: 

  • L'acidesa de la saliva 
  • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals 
  • La consegüent acumulació de tosca.

Per què és important una higiene bucal en gossos i gats? 

Mantenir una boca sana en la teva mascota és fonamental per assegurar-li una qualitat de vida i prevenir futures patologies, algunes d'elles greus. La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents que pot desencadenar diferents infeccions a la boca. Per aquest motiu és crucial fer una neteja dental regular a la nostra mascota.

En què consisteix el nostre tractament bucal per a mascotes? 

La neteja bucal per a gossos i gats consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. La tècnica és senzilla i és practicada pels nostres professionals de les clíniques veterinàries de Martorell i Pallejà, però necessita un procés anestèsic i d'un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

A Capdevila Clínica Veterinària fem que la teva mascota llueixi una boca sana i forta.

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ, ESTAREM ENCANTATS D'AJUDAR-TE.