50 anys al teu servei

Benvinguts a Capdevila Clínica Veterinària. Des de l'any 1969 atenem a les mascotes en el nostre centre veterinari de Martorell amb afecte, professionalitat i experiència. Vam ser el primer veterinari per a petits animals de companyia de la zona, l'únic que hi havia entre Igualada i Barcelona. Gràcies a la qualitat dels nostres serveis en la cura de la salut de les mascotes, amb el pas dels anys vam anar creixent i ara som tres centres: Capdevila Clínica Veterinària, Consultori de Torrent de Llops i Consultori de Pallejà. 

Et convidem a conèixer el nostre equip, els nostres serveis i les nostres instal·lacions.

Nosaltres

Capdevila Clínica Veterinària està formada per un ampli equip de professionals que compartim la vocació i passió pels animals. Gràcies a l'àmplia experiència i la constant formació del nostre equip, podem oferir serveis veterinaris a Martorell de gran qualitat. La salut i la qualitat de vida dels animals és la nostra raó de ser.

Serveis

En els nostres centres veterinaris de Martorell i Pallejà garantim un servei professional de gran qualitat, seguretat i confiança. Disposem de professionals experts i d'equipaments moderns per a realitzar les proves, obtenir diagnòstics amb rapidesa i garantir els tractaments més efectius i actuals a la teva mascota.

Instal·lacions

Capdevila Clínica Veterinària va néixer fa 50 anys per oferir serveis veterinaris de màxima qualitat en la cura de la salut de les mascotes. Per això, hem crescut per oferir assistència en més centres amb noves instal·lacions, equipaments moderns i tècniques avançades que asseguren la millor assistència mèdica als animals de companyia.

Blog

Al nostre blog publiquem periòdicament notícies sobre mascotes, consells veterinaris, campanyes i promocions que t'ajudaran a cuidar al teu fidel company.

Una mascota és un membre més de la família, per això també és una gran responsabilitat. Tenir cura d'un gos o gat implica dedicar-hi temps de qualitat, invertir en la seva educació, salut i alimentació per garantir-ne el benestar físic i emocional.

Les Malalties Vectorials són aquelles produïdes per una gran varietat d'agents infecciosos (bacteris, virus i paràsits) que es transmeten per mitjà d'insectes que actuen com a transmissors o com a part del cicle vital de l'agent. Entre ells tenim les paparres (que no són insectes sinò artròpodes), polls, puces i dípters (mosquits, flebòtoms i...

Les malalties virals més greus i comunes en conills són la mixomatosi i la febre hemorràgica viral. Totes dues són altament contagioses i sense tractaments que les puguin curar, els efectes i els símptomes només es poden minimitzar i solen provocar la mort de l'animal.

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l'objectiu d'oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ, ESTAREM ENCANTATS D'AJUDAR-TE.